/Document voluntats anticipades pdf

Document voluntats anticipades pdf

Si contínua document voluntats anticipades pdf, considerem que accepta el seu ús. Si continues navegant, considerem que acceptes que n’utilitzem. Què és el La Meva Salut?

En el futur s’habilitarà la forma perquè els pares o representants legals puguin accedir a La Meva Salut dels fills menors. Què he de fer per accedir-hi? També hi podeu consultar les visites i les proves programades, la llista d’espera en cas que estigueu pendents de sotmetre-us a una intervenció quirúrgica amb temps màxim d’espera garantit i el document de voluntats anticipades, si ja l’heu registrat, i informació per fer-vos donant d’òrgans. Puc trobar-hi els comunicats de baixa laboral?

Els comunicats de baixa laboral només els lliura el metge o metgessa durant la visita mèdica, a partir de la valoració del vostre estat de salut. Informes clínics S’identifiquen els autors dels informes? Els informes sempre tenen un autor que es pot localitzar i es veu a la signatura del document. Per què no hi ha els informes d’alta d’un ingrés hospitalari que vaig tenir i sí que n’hi ha de posteriors?

Vacunes Hi apareixen totes les vacunes? I, en la pantalla de vacunes, per què hi ha colors diferents? Medicació Per què al pla de medicació hi consta un medicament i a la farmàcia me n’han donat un altre? El farmacèutic o farmacèutica pot canviar un medicament del pla de medicació que us han prescrit perquè el medicament que us ha donat té el mateix principi actiu.

El que és important del medicament és el principi actiu. El nom comercial d’un medicament pot variar segons el laboratori que l’hagi fabricat però el principi actiu és el mateix. Voluntats i donacions Qui pot ser donant d’òrgans i teixits? Qualsevol persona és donant potencial, sempre que en vida no s’hagi manifestat en contra de la donació. Les condicions clíniques en el moment de la mort determinen els òrgans i teixits que són vàlids per al trasplantament. Llistes d’espera Puc saber quan m’operaran?

Podeu conèixer la mitjana de temps d’espera per al seu tipus d’intervenció quirúrgica en el centre que us l’han de fer, però no hi ha informació personalitzada sobre la intervenció en concret. També podeu trobar-hi una data de la intervenció, en cas que el centre l’hagi notificada, i el termini màxim d’espera garantit, segons la normativa vigent. Hi apareixen totes les intervencions quirúrgiques? L’e-Consulta és una eina de consulta interactiva entre el ciutadà i professional de salut que complementa l’atenció presencial. Us permet enviar consultes en qualsevol moment del dia i des de qualsevol dispositiu, amb la possibilitat d’fegir-hi fitxers annexos, com ara imatges. El professional us respondrà en un termini màxim de 48 hores en dies laborables i rebreu una notificació per correu electrònic quan ho faci. Altres qüestions Què he de fer si vull exercir el dret de rectificació?

Si l’error detectat és a les dades d’informació assistencial, cal que contacteu amb el centre assistencial on heu estat atesos. Les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si continues navegant, considerem que acceptes que n’utilitzem. Què és el La Meva Salut?

En el futur s’habilitarà la forma perquè els pares o representants legals puguin accedir a La Meva Salut dels fills menors. Amb la possibilitat d’fegir, si ja l’heu registrat, per què no hi ha els informes d’alta d’un ingrés hospitalari que vaig tenir i sí que n’hi ha de posteriors? Hi fitxers annexos, si l’error detectat és a les dades d’informació assistencial, medicació Per què al pla de medicació hi consta un medicament i a la farmàcia me n’han donat un altre? Voluntats i donacions Qui pot ser donant d’òrgans i teixits?

En el futur s’habilitarà la forma perquè els pares o representants legals puguin accedir a La Meva Salut dels fills menors. Què he de fer per accedir-hi? També hi podeu consultar les visites i les proves programades, la llista d’espera en cas que estigueu pendents de sotmetre-us a una intervenció quirúrgica amb temps màxim d’espera garantit i el document de voluntats anticipades, si ja l’heu registrat, i informació per fer-vos donant d’òrgans. Puc trobar-hi els comunicats de baixa laboral? Els comunicats de baixa laboral només els lliura el metge o metgessa durant la visita mèdica, a partir de la valoració del vostre estat de salut.

Informes clínics S’identifiquen els autors dels informes? Els informes sempre tenen un autor que es pot localitzar i es veu a la signatura del document. Per què no hi ha els informes d’alta d’un ingrés hospitalari que vaig tenir i sí que n’hi ha de posteriors? Vacunes Hi apareixen totes les vacunes? I, en la pantalla de vacunes, per què hi ha colors diferents? Medicació Per què al pla de medicació hi consta un medicament i a la farmàcia me n’han donat un altre?